Бирен тиймбилдинг

Нищо не сплотява по-добре работния колектив от една – две или повече бири. Ние ще организираме не просто бирена дегустация, а едно приятно и сплотяващо преживяване, с което да повдигнете екипния дух на колектива си, доброто му настроение и мотивация за работа!

Заедно можем да посетим различни пивоварни или да дегустираме различни бири. За да останете свързани и заедно, дори когато сте разделени от социалната дистанция по време на пандемия, ви предлагаме нашия онлайн крафт бирен тиймбилдинг.

Тиймбилдинг он или офлайн:

Тиймбилдингът може да се състои във Вашия офис, локация по избор или онлайн. Всеки от участниците ще получи своя дегустационен пакет с бири в офиса или на посочен от него адрес без значение в коя част на страната се намира. Той може да включва:

1. Бири

1.1. Бири с марката Диво Пиво, произведени в нашата пивоварна.
Целогодишно варим 7 различни стила, като отделно от тях винаги имаме нещо сезонно или експериментално.

1.2. Бири от софийски пивоварни.
Вече в София има цели 6 малки независими пивоварни, които варят общо над 50 различни рецепти, а ние ще изберем най-актуалното и интересното от това бирено разнообразие.

1.3. Бири, произведени от малки независими пивоварни от цяла България, както и бири от цял свят.
Световното бирено богатство е необятно. Известни са над 99 различни бирени стила, като възможните комбинации между суровините – малцове, хмелове, мая и всевъзможните други съставки, които могат да се добавят към бирата, са на практика безброй.

Дегустацията ще се води от опитен дегустатор, който ще ви помогне да изберете стиловете и производителите.

2. Храна

Освен бири, често в нашите дегустационни събития включваме подходяща към бирите храна като зрели занаятчийски сирена, месни продукти от малки производители или различни ядки.

3. Още

Специално за събитието можем да брандираме бирена чаша или тениска. Също така можем да включим и забавни тиймбилдинг задачи и игри.

Наш партньор в дегустациите е ЕкоТур Консултинг – https://ecotourconsulting.eu

Посещение на пивоварни:

Броят на малките независими пивоварни в България постоянно расте, като в момента те са над 16, а ние можем да ви разходим из всички тях, да ви налеем бири често директно от ферментаторите, да ви срещнем с техните собственици и пивовари и да организираме за вас подходящи за бирените стилове обяд и вечеря често в самите пивоварни. Бирените пътешествия могат да продължат от половин ден до няколко дни, като заедно ще определим най-пивкия бирен маршрут и ще обсъдим възможностите за нощувка.

Наш партньор в посещенията на пивоварни е https://craftbeerexperiencebulgaria.com/